Muntele, dragostea mea

Blog

Despre www.pxlshot.ro

Posted on May 19, 2017 at 9:10 AM

Hai sa va spun experienta mea cu site-ul descris in titlu www.pxlshot.ro


Ma nimeresc eu intr-o zi pe net cautand ceva si gasesc site-ul. Cica ceva gen unde se aduna fotografii amatori si profesionisti. Imi fac un cont si ce sa vezi, dupa cateva postari, incep sa fiu atacat de un moderator pe nume Valcan Nelutzu.


Cica ar fi din Timisoara omul, asa scrie in profilul lui. Incerc sa ii explic omului faptul ca daca am comentat la o poza a fost o critica, de genul cum as crede eu ca ar fi mai bine si alte chestii. In momentul acela am inceput sa fiu atacat de respectivul moderator. Ba sa imi impuna nu stiu ce aberatii intelectuale visate de el noaptea si vorbite ziua, ba sa ii dau raw-ul de la poza sa se convinga el de nu stiu ce. Pe bune? Cine isi da actele casei oricui sa verifice el aberatiile visate de el? Aveti de-a face cu un asa-zis moderator care se crede competent dar nu e in stare sa isi i chipuie cum poti surprinde in acelasi timp un om si o pasare in fotografie.


Si vine cu gogoseli intelectuale de gen ca sa ii dau raw-ul sa se convinga ca el nu crede. Pai bine, mare fotograf ce imi esti, daca tu esti incapabil in foto de ce ii ceri altuia sa iti demonstreze tie ca e cadru normal ? Nu te-ai gandit ca in momentul cand vezi cadrul o sa constati ca esti incapabil?


Pai da, unii nu isi dau seama.


Si incepe sa ma atace pe privat cu mesaje, cu jigniri. Asta pt ca i-am raspuns la un comentariu zeflemitor aberant al dumnealui cum ca ar face bine sa nu isi mai tina aparatul pe auto cand pozeaza inainte sa se lege de lume si l-am trimis la pescuit pe buna dreptate. Prin urmare am fost banat de respectivul. Dupa ceva timp, crezand ca a iesit omul la aer si si-a oxigenat creierul, imi fac din nou cont.


Acelasi moderator, imi vede o poza si e suspicios daca am praduit-o de pe net, poza mea fiind :)) sau...daca sunt eu. Nu l-am bagat in seama am raspuns doar la comentariul pus de el la poza mea.


Ma trezesc cu mesaj privat in care isi continua insultele de data trecuta. Pai nu il bag in seama, ii spun si public in comentariu ca nu vreau sa discut cu el...si iar ma trezesc cu un mesaj privat cu insulte.


Eh...care e problema lui? Nu are poze nicaieri in afara de blogul sau si un cont pe flikr u de odinioara aveau cont fotografii...care au cam disparut de acolo datorita invaziei de lume gen acest moderator. Deci nu are poze nicaieri, tine aparatul pe auto si se da mare guru pe site tinand partea unuia care cea mai buna poza a lui e o carne pe gratar si care spunea ca un hobby e doar ce crede el...deh...pusesem fotografie la acea sectiune si trebuia sa fiu atacat.


Cum am venit si am inceput sa postez, cum a vazut pericolul de a nu mai fi guru pe site. Si mi-a trimis mesaj gen ,,o sa iti fiu impediment pana la capat". Deci acolo este o gasca de unii inchipuiti fotografi care nu suporta concurenta. Altfel nu m-ar fi banat a doua oara. Sper eu odata si odata ca se va gasi unul care sa ii inchida gura acestui moderator impertinent si incapabil, spre bunastarea intelectuala a onestilor fotografi romani.

Categories: None


Comments are disabled.